Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


!!!CsakCsajok!!!

 Ez a menüpont csak is csajoknak való!!!

Fiúk kizárva!!!

10.Dolog amit titokban csinálunk:

 

1.Bugyit kihalászni a fenékből!

Igazi méreg:most vásároltál először egy szuper tanga bugyit, de viszket tőle a bőröd, és beleszorul a fenekedbe.Ezért vársz egész idő alatt arra a megfelelö pillanatra, amikor végre helyére igazithatod a rakoncátlan darabot.Mért olyan nehéz szexisnek lenni úgy hogy még jól is érezd magad?

 

2.Randira tükör elött készülödni!

A suli legédesebb pasija meghívott egy kávéra.Nem probléma, hiszen ez nem az elsö randid lesz-legalábbis ezt állitod a barátnőid elött.Otthon azonban szaladgálsz fel és alá, mint a mérgezett egér, és órákon át gyakorlod a tükör előtt, hogyan fogsz majd mosolyogni és mit mondasz majd neki.

 

3.Megszegni a fógyókurát!

Akkora hős voltál-egész héten zöldséget és gyümölcsöt rágcsáltál a szünetekben lemondtál a pizzáról és a hasonló finomságokról!De anyukád tejszínes tortájának nem tudsz ellenálni egyszerre 4 szeletet befalsz de csak pssszt!Csak senki meg ne tudja!

 

4.Macidnak a barátod nevét adni!

A gyerekkori legjobb barátod tényleg a barátod mármint az ő nevét viseli hősiesen és csak ő tudja milyen gyakran változik a szerelmed!Egyszer Peti ad jóéjt pusszit máskor Zolival beszélgetsz bizalmasan!

 

5.Kipróbálni milyen lennél terhesen!

Háát persze ez mindenkit érdekel!Milyen leszek majd ha egy kisbaba lesz a hasamba??A kispárnát beledugni a pólod alá és a tükör elött nézegetni magad!

 

6.Elképzelni milyen lenne a kedvenc sztároddal csókolozni!

Háát vagy a párnáddal vagy a tv-képernyővel vagy esetleg a számitoddal csókolozol egy biztos akkor a képernyőn biztos a kedvenc sztárod látható!Vagy azt képzeled a kispárnád az ő!!

 

7.Tehetségversenyekböl kiesett tehetségekkel együtt sírni!

De jó végre kiesett A nagy móka mester nem kell hallgatni a hülye vicceit! Ezt mondod a barátnőidnek pedig mindig halálra röhögted a poénjait az adás allatt és még sírtál is helyette este! Mért pont ő??

 

8.Csipszet enni persze titokban!

Háát igen a csipsz hizlal nem nöises étel és árt az egészségednek és a bőrödnek sem a legjobb!Ezt te is tudod de mégis olyan jó egymás után kapkodni a filmek közben a csipszeket és csak akkor hagyod abba ha a zacskó már kiürül!

 

9.Csipőrázást lépcsőn gyakorolni!

Még mindig menő Shakira csipőrázása!Ezt te a lépcsőn gyakorolgatod hisz ki ne akarna olyan csábítóan szexisen popót rázni mint ő??

 

10.Kávézóban magassarkúba menni!

Vettél egy igazán dögös magassarkut de a járást még gyakorolni kéne benne??Ezért csak a kávézóba veszed fel elöbb mész gyorsan be a WC-be és a kényelmes sportcipöt kicseréled a szexis darabbal és gyorsan leülsz igy senki nem láthatja meg hogy nem tudsz rendessen menni benne igaz?

A csajoknak van egy bizonyos 6. érzéke de nem mindenki birja használni hát itt a lehetőség hogy fejleszd:

 

Ne görcsölj!

Görcsösen nem lehet kifejleszteni semmilyen érzékelést.Vedd úgy ezt az egész ,,hatodik érzék"-dolgot,mint egy játékot!Nagyon fontos a játék során,hogy mindig az a jó megoldás,ami erőfeszítés nélkül elsőnek beugrik.Ez nem gondolat,hanem inkább érzet.Viszont amint elkezdesz gondolkodni rajta,már értelmetlen az egész,és kudarcba fullad.Senkinek-főleg magadnak!-nem kell megmagyaráznod azt,hogy miért érzel úgy,ahogyan!Egyszerűen járj utána a megérzéseidnek,fogadj szót neki-aztán csak figyeld,hogy mi történik.

Egy kis játék

A következő kis ,,játékokkal" magas szintre kifeljesztheted a belső látásodat.

1.Amikor cseng a mobilod,ne nézd meg,hogy ki hív,hanem előbb próbáld ,,megsejteni",hogy ki lehet az.Ne csüggedj,ha nem találod el egyből!Hidd el,néhány nap gyakorlás után már pontosan tudni fogod,ki telefonál.

2.Kár unatkoznod a buszra várvaÁllj háttal a forgalomnak,és próbáld kitalálni,hogy milyen színű autó halad el a hátad mögött aztán persze ellenőrízd hogy helyes volt-e a megérzésed.

3.Ha bemész egy könyvesboltba nyári olvasnivalót keresni,nagyon figyelj a megérzésedre!Amelyik könyv borítója megtetszik,azt nyisd ki találomra valahol,fektesd rá a tenyeredet a kinyitott oldalra,és ha melegséget érzel akkor az a te könyved,ha nem akkor keresgélj tovább.

4.Eltévedtél? Semmi pánik! Ne kérdezöskődj! Tedd össze három ujjadat(hüvelyk-,mutató-és középső ujj),majd indulj el a megérzésed szerint.Nos,megtaláltad a helyes irányt?

5.Vegyél elő egy dobókockát,és mielőtt dobnál vele,próbáld megtippelni,hogy milyen szám lesz a tetején.10-nél többször ne próbálkozz,mert elfáradsz.De hétről hétre nézzd meg,hogy mennyit fejlődsz:10 dobásból hányat találsz el.

6.Mielőtt felhívnád a barátnődet,érezd meg,hogy milyen hangulatban találod őt.Könnyű lesz ellenőrizned.

7.Ismeretlen emberrel lesz találkád?Tippeld meg,hogyan néz ki,milyen lehet a ruhája,haja stb.

Segítő álmok

Az álmok ,,megfigyelése" segíti az intuíció fejlesztését.Minden reggel jegyezd fel az álmaidat egy ,,álomnaplóba".Figyelj a visszatérő szimbolumókra.Az álmaidban megjelenhetnek azok a tervek,amelyeket még a múltadból cipelsz de a jövődre is utalhatnak.

A csjoknak ugye elég sok dologra kell költeniünk itt az idő hogy spórolj.itt van néhány tanács:

 • Bulizás közben nem kell a legdrágább innnivalókat kérned. Pl.: ásványvíz helyett kérj mindig szódát! Ugyanolyan finom, és vagy 5-ször olcsóbb!
 • Csomagolj tízórait, és inkább tedd félre az erre kapott pénzt.
 • Ne írj annyi SMS-t, ne telefonálj annyit! Ott az MSN, ott sokkal jobb pletyózni a csajokkal.

  10.leggyakoribb álmunk

   

  Álmodtál, és ébredés után persze kíváncsi vagy arra, vajon mit jelenthetnek az álmodban szereplő jelenetek, események. Az is lehet, hogy visszatérő álmaid vannak, amik még jobban sarkallnak arra, hogy fejtsd meg őket. Most megtudhatod, hogy a 10 leggyakrabban előforduló álomszimbólumnak mi a jelentése!

   

  Tűz 
  A tűz legbelsőbb titkaidat szimbolizálja: érzelmeket, szenvedélyt, vonzalmat. Ha álmodban nem félsz a tűztől, akkor melegség vesz körül, védettnek érzed magad. Egy égő tárgy ezzel szemben azt jelenti, hogy félsz a "leégéstől", a kudarctól. 

  Repülés 
  Ha álmodban repülsz, akkor szabadságra vágysz. Bízol magadban, kiegyensúlyozottságra törekszel. Ha repülőgépen utazol, inkább menekülsz a problémáid elől, kikapcsolódásra, környezetváltozásra van szükséged!
   

  Utak 
  Az út az életcéljaidat jelképezi, a mellette látható tárgyak pedig megmutatják, hogy helyes irányba haladsz-e. Az út minősége azokról az "akadályokról" árulkodik, amelyeken túl kell jutnod


  Ház 
  A ház mindig az aktuális élethelyzetedre és a lelki életedre utal. Ha jó állapotban van, te is elégedett vagy önmagaddal. Az ismeretlen szoba egy új lehetőséget vetít előre.
   

  Fák 
  A lombos, virágzó vagy gyümölcsöt hoó fák a testi energiát, az életerőt jelképezik. A csupasz, száraz faágak viszont arra figyelmeztetnek, hogy a jövőben szembesülhetsz néhány negatív eseménnyel.
   

  Szakadék 
  Ha egy szakadék szélén állsz, minden bizonnyal félsz a kudarcoktól. Ha lassan leereszkedsz a mélybe, már kész vagy szembenézni egy kellemetlen eseménnyel. A szakadékba ugrani boldogságot, pozitív élményt jelent
   

   Menekülés 
  A menekülés egy tipikus szorongásos álom, azt jelenti, hogy nem utdsz szembenézni egy kellemetlen emlékkel, gondolattal. Ha álmodban menekülsz, egyértelműen félsz valamitől: ez lehet konkrét személy, de valamilyen élethelyzet is.
   

  Állatok 
  Az álmunkban megjelenő állatok szinte mindig ösztöneinkre utalnak. A vadállatok az életerőt jelképezik. A macska a titokzatosságot és az önállóságot, a kutya a barátságot és a hűséget jelentheti.
   

  Víz 
  Attól függően, hogyan jelenik meg az álmodban a víz, többféle jelentése is lehet. A tiszta, nyugodt víz azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben. A viharos vagy piszkos víz ezzel szemben arra utal, hogy elégedetlen vagy magaddal.
   

  Meztelenség 
  Az életben bátrabban kellene vállalnod önmagadat: mutasd ki az érzéseidet, mondd el a véleményedet, és légy egy kicsit határozottabb! Ne félj attól, hogy környezeted túlságosan is "átlát rajtad"!

  A csajok egy különleges testbeszédet használak amiket itt megtalálsz

  Beképzeltség:felszegett áll, fentről lenéző szemek, néha felhózott szemöldök vagy megemelkedett szájszél

  Bizonytalanság:nyitni-csukni a tenyeret, a pillantás két pont között cikázik, a két lábfej ujjai érintik egymást, folyamatos nyugtalansági mozdulatok, feltünően gyakori pillantás

  Biztonság:egyenes, de mégis laza állás

  Csalódás:biggyedő szálszéj

  Elszántság:enyhén felemelt orr

  Elutasítás:hátráló test, fintorgó orr

  Erőlködés:összeszoritott ajkak

  Érdeklődés:kitáruló puppillák, tartja a szemkontaktust

  Flörtölés:beletút a hajába, a kezével hátrafésüli, enyhén nyitott ajkak, lágyan megérinteni önmagunkat, keresztbe vetett lábak, himbálozólábfej

  Gyámoltalanság:Vállfelhuzás, a csipő allatt kiforditott tenyér

  Gyengeség:szoros, félénk testartás,keskeny lábtartás, átlosan tartott fej

  Hatalomvágy:sok teret foglal el, ülés szétvetett lábbal és széles vállal, nagyon egyenes testartás, hátrahuzótt vállak

  Hazugság:gyakran változó irányú pillantás, nem mer a másik szemébe nézni, vegy kitér a pillantása elöl, beszéd közben orrdözsölés vagy szájeltakarás

  Idegesség:játszadozás a tárgyakkal, papírgolyógyurás, tollgörgetés, dobolás az ujjakkal

  Kételkedés:az állat megtámasztani a tenyérben, vagy összekulcsolt ujjakkal az asztalra könyökölni

  Magabiztosság:felemelt fej, határozott pillantás, egyenes tartás

  Megdöbbenés:magasra húzott szemöldök, nagyra nyitott szemek, nyitott száj

  Öröm: igezi, harsogó nevetés és csillogó szemek

  Remény:felnézés (a nyakat is felfelé forditva)

  Szimpátia:a saját testartást folyton a másikéhoz igazitja

  Unalom:a pillantás lassan keresve, vagy körkörös irányba felfelé indul, a fej idöről oldalra fordul

  Védekezés:magasra emelt tenyér

  Visszavonulás:ahát mögött összekulcsolt kéz

  Zárkozottság, elzárkozás:a mell  előtt keresztülfont karok